Menu

Ranex Rustbuster

Het verwijderen van roest op verschillende metalen, kan voor diverse doeleinden van belang zijn. Het verwijderen van roest kun je het beste doen met Ranex Rustbuster. Dit product zorgt er niet alleen voor dat je roest van verschillende materialen kunt verwijderen, maar het zorgt er ook voor dat je diverse materialen kunt beschermen tegen roestvorming. Daarnaast is Ranex Rustbuster een duurzame oplossing voor het verwijderen van roest. Dit omdat dit product enkel roest verwijdert en tegen roest beschermt, en niet de rest van het materiaal aantast. Je kunt dit product gebruiken voor verschillende materiaalsoorten. Hierbij kun je niet alleen denken aan metaal, maar ook aan verf, lak en polyester. Zeker binnen de scheepvaart zie je regelmatig dat er roest op schepen en boten ontstaat.

Roest op boten en schepen

Schepen en boten kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn, hierbij kun je onder andere denken aan polyester en metaal. Het zoute water waarop schepen en boten vaak varen, tast deze materialen aan. Hierdoor kan er roest op deze materialen ontstaan. Wanneer deze roest niet wordt behandeld, kan dit tot mankementen aan een boot of schip leiden. Hierdoor kunnen er lekkages ontstaan. Het is dus belangrijk dat schepen en boten regelmatig behandelt worden tegen roest. Meestal gebeurt dit in het najaar en de winter. Het behandelen van roest aan schepen en boten kun je het beste doen met behulp van Ranex Rustbuster. Met dit product kun je de roest aan schepen en boten verwijderen. Dit zodat er hierna een nieuwe coating op het metaal of polyester aangebracht kan worden. Ranex Rustbuster is een roestomvormer die eenvoudig is in gebruik.

Ranex Rustbuster gebruiken

Ranex Rustbuster is een roestomvormer die je toe kunt passen voor het verwijderen van roest op allerlei materiaalsoorten. Dit product is eenvoudig in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is het aanbrengen van dit product op de roest. Je kunt dit het beste doen met behulp van een verf kwast of verfroller. Wanneer je een oppervlak wat je later nog wilt behandelen met verf voorziet van Ranex Rustbuster, is het belangrijk dat je deze roestomvormer ten minste 24 uur in laat trekken. Dit om ervoor te zorgen dat je de roest op het te behandelen oppervlak goed verwijderd. Met behulp van deze omvormer wordt roest op een oppervlak opgelost door middel van een chemische reactie.

Oppervlak behandelen

Het kan voor verschillende doeleinden van belang zijn om een roestig oppervlak te behandelen met Ranex Rustbuster. Dit kan het geval zijn binnen de scheepvaart, maar ook voor verschillende andere doeleinden. Wanneer je een oude roestige fiets op wilt knappen, kun je dit middel evengoed gebruiken. Met behulp van de ontroester verwijder je eenvoudig de roest op het stuur, frame en ketting. Je zult zien dat de fiets weer als nieuw wordt wanneer je roestige fiets met dit middel behandelt. Ook wanneer je een oude barbecue in de tuin hebt staan die helemaal onder roest zit, kun je deze weer als nieuw krijgen met behulp van Ranex Rustbuster. Dit product kun je werkelijk voor vrijwel ieder roestig oppervlak of product gebruiken.