Menu

Financiële zekerheid bij het leasen van een auto

Steeds meer mensen stappen over op het rijden in een elektrische lease auto. Dat is niet gek want voordeliger en betrouwbaarder vervoer is er niet! Daarbij staat het leasen van een auto via www.elektrischeautolease.nl voor financiële zekerheid.

Goedkoper rijden dan in een elektrische lease auto kan niet

Het kopen van een nieuwe auto is voor veel mensen financieel te hoog gegrepen. Een nieuwe auto kost nu eenmaal een hele smak geld. Maar als u in een nieuwe auto kunt rijden zonder dit aankoopbedrag te hoeven betalen dan is het voor veel mensen financieel juist wel aantrekkelijk. Als u daarbij dan ook nog eens voor een elektrische auto kiest, dan beperkt u de kosten voor het daadwerkelijk rijden ook nog eens tot het minimum.

Autorijden kost nu eenmaal geld

Autorijden kost nou eenmaal geld, op wat voor manier u ook kiest om auto te rijden. U dient de brandstof te betalen, de autoverzekering en het onderhoud van de auto. Daarbij komt nog de wegenbelasting en de eventuele bijtelling als u de auto zakelijk rijdt. Kiest u voor een elektrische auto, dan hoeft u geen brandstof te betalen daarentegen moet u de auto opladen maar dat kost vele malen minder dan een tankbeurt benzine. Als u een elektrische auto rijdt dan hoeft u geen wegenbelasting te betalen en ligt de bijtelling voor zakelijke auto’s een heel stuk lager. Als u een elektrische auto rijdt heeft u vele malen minder onderhoudskosten omdat dit soort auto’s minder bewegende delen bevatten en dus minder last van slijtage hebben. Het daadwerkelijk rijden met een elektrische auto kost dus veel minder geld dan het rijden in een auto op fossiele brandstof.

Waarom leasen financiële zekerheid geeft?

Als uw eigen auto kapot gaat of een beurt bij de garage nodig heeft dan zijn de onkosten hiervoor voor uw eigen rekening. Als uw lease auto kapot gaat, of onderhoud nodig heeft, dan betaald de leasemaatschappij deze rekeningen. U krijgt ondertussen vervangend vervoer en kan dus direct uw weg vervolgen. Als u kiest voor een lease auto via www.elektrischeautolease.nl dan betaald u een vooraf afgesproken vast maandbedrag voor uw nieuwe elektrische auto. U heeft dus buiten eventuele verkeersboetes, het kaartje voor de wasstraat en wat parkeergeld geen extra kosten buiten dit maandbedrag om voor uw auto. U weet dus precies wat u per maand kwijt bent aan het rijden in uw elektrische lease auto.

Welke elektrische lease auto bij u uw levensstijl past?

Elektrisch rijden via www.elektrischeautolease.nl is echter niet alleen goed voor uw portemonnee. Ook het milieu vaart er wel bij. U stoot namelijk geen giftige stoffen meer uit tijdens het rijden in uw auto. Er is op dit moment een top 10 aan populaire elektrische auto’s te bekijken op www.elektrischeautolease.nl. Toch is de beste elektrische auto voor iedereen verschillend. Dit komt omdat de één veel kilometers op de snelweg rijdt, terwijl de ander korte ritten door het centrum maakt. In sommige gevallen is een grote luxe auto prettig, maar wanneer je vaak door krappe kleine straatjes rijdt en in smalle parkeerplaatsen moet parkeren, is een kleinere elektrische auto wellicht veel fijner! Bepaal dus zelf welke elektrische lease auto past bij uw rij en leefstijl.