Menu

Beste kwaliteit schoonmaak middelen

Ben je op zoek naar producten om je auto schoon te maken dan zijn er super veel keuzes die je kunt maken. Er zijn verschillende merken maar welke is nou het beste? Meguiar’s is één van de bekendste en beste merken als het gaat om detailing producten voor auto’s. Meguiar’s begon al met het produceren van detailing producten in 1901, voor dat de automobiel was uitgevonden. Toen focuste ze zich op meubels en andere dingen. Later zijn ze overgestapt naar de autobusiness. Bij veel detailing producten van andere merken zullen de producten in het ene land wel werken, maar vanwege het klimaat zal het in een ander land weer heel anders werken. Ook zijn sommige detailing producten moeilijk te gebruiken. Meguiar’s is precies het tegenovergestelde, ze willen juist dat elk product overal en simpel door iedereen gebruikt kan worden.

Verschillende producten

Meguiar’s heeft veel verschillende producten, een paar voorbeelden hiervan zijn: De Meguiar’s quik interior detailer cleaner, air refresher en de all wheel cleaner.

De quik interior detailer cleaner wordt gebruikt om het interieur mee schoon te maken, je spuit een paar keer en kan het daarna afvegen met een (Meguiar’s) doekje. De air refresher spreekt voor zich, je spuit het in de auto en het zal de vieze geur verwijderen en een frisse geur achterlaten. De all wheel cleaner wordt gebruikt om de wielen schoon te maken. Je spuit een klein beetje op je wielen, laat het even intrekken, daarna spoel je het af met water en je wielen zijn zo goed als nieuw. Ook heeft meguiar’s bijvoorbeeld een wheelbrush of een doekje om droog te maken. Je zou denken daar kan toch geen verschil van kwaliteit in zitten, maar toch is dat zo. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de wheel brush. In plaats van borstelharen heeft deze microvezel. Hierdoor zul je voorkomen dat je krassen maakt op je velgen. 

Prijzen

Als je bijvoorbeeld de air refresher neemt, die is rond de 16 euro terwijl je deze ook zou kunnen bestellen voor een paar euro. Waarom zou je dan alsnog voor de dure gaan? Bij de producten van Meguiar’s heb je gegarandeerd goede kwaliteit en krijg je wat je verwacht. Als je de goedkope van een paar euro haalt kunnen er dingen mis aan zijn, bijvoorbeeld dat je de geur niet lekker vind of dat het de oude geur niet goed verwijderd. En als dat het geval is dan moet je daarna alsnog een andere halen. Je kan dus beter gelijk voor de goede kwaliteit gaan.